Cégünk, a Ballónia dekoráció 1997 óta foglalkozik dekorációk készítésével. 1997-ben, elsõk között kezdtünk dekorálni léggömbbel. Késõbb textíllel és fénydekorációval bõvítettük tevékenységünket.
Vállaljuk esküvõk, céges rendezvények, születésnapok, bálok dekorációjának elkészítését. Az eddigi évek során sok tapasztalatot gyûjtöttünk. Mindig igyekeztünk az elvárásoknak megfelelni és a legjobbat nyújtani. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy munkáink nagy része ajánlás útján jött létre.

Hogy miért érdemes minket választania?!
Mert a legjobb anyagokkal dolgozunk: az amerikai Pioneer Ltd által gyártott QualatexTM léggömbbel. 56 féle szín, számos forma és fajta léggömb szerepel a palettánkon. Törekszünk arra, hogy a léggömbjeinkhez színben passzoló dekorációs anyagokkal bõvítsük tárházunkat, hogy tökéletes legyen a harmónia.
A legjobb dekoratõri minõsítéssel rendelkezünk: cégvezetõnk CBA (Certified Balloon Artist) képesített léggömb dekoratõri vizsgával rendelkezik.
Folyamatos képzéseken veszünk részt, ahol egyre újabb és újabb technikákat sajátítunk el, hogy ügyfeleink bármilyen különleges kérését teljesíteni tudjuk.

Textil dekorációink számtalan színben készülnek, több féle székszoknyával rendelkezünk.

Egyedi dekorációkat készítünk, legyen az textil, fény, léggömb, illetve ezek ötvözete. Gondosan ügyelünk arra, hogy minden dekoráció személyre szabott, egyedi legyen, és a kért igényeknek megfeleljen.

Ballónia dekoráció csapat;
Takács Ágnes
Takács Gyuláné
Szûcs Gyula